To My Kibice Plus nr 41 (september 2013)
search
  • To My Kibice Plus nr 41 (september 2013)

To My Kibice Plus nr 41 (september 2013)

4,98 €
S DPH

Odporúčame vám posledné číslo "TMK Plus". Na 52 stránkach nájdete množstvo zaujímavých správ a rozhovorov s fanúšikmi zahraničných (mimopoľských) scén!

Časopis vychádza v polštine!

Množstvo
na objednávku, dodanie do 14 pracovných dní

Skúmame BALKÁN!


Redakčný výlet do Macedónska, Kosova, Srbska a Maďarska. Tento bohatý článok, plný zaujímavých faktov a poznatkov, zahŕňa reportáže zo zápasov:

Vardar Skopje-Steaua Bukurešť, Partizan Belehrad-Shirak Guymri, Kispest Budapešť-Vojvodina, zákulisie na kľúčových fanúšikovských problémov v Skopje a Belehrade, rovnako ako opisy z mnohých navštívených štadiónov a miest.

Macedónsko a jeho fanúšikovská scéna

Dostatok priestoru v tomto čísle je venovaný fanúšikom macedónskej scény, ktorá je veľmi zaujímavá ako celá história tejto krajiny. Odporúčame preskúmanie miestnych tímov v oboch dominantných športoch - futbalu a basketbalu.

ROZHOVORY:


"FAMILY AERODROM” - MZT SKOPJE" - Pokračovanie vyššie uvedených tém o macedónskej scéne v tomto čísle "TMK +" - rozhovor s členom  jednej z dvoch najlepších ekíp z hlavného mesta a krajiny
"1.FC MAGDEBURG" - Odporúčame Vám rozhovor s jednou z najlepších skupín z východného Nemecka, ktorá má družbu s fanúšikmi Hutnika Krakov. Hovoríme o fanúšikovských reáliach za Odrou.
FC DAC 1904 maďarský klub na Slovensku! Prečítajte si zaujímavý článok o histórii fanúšikov z mesta Dunajská Streda (Dunaszerdahely), na juhu Slovenska. Je to typovo maďarská skupina, pozíciu ktorej možno prirovnať k Polonii Vilnius v Litve!

MALTA fanúšikovsky
Odporúčame stručný popis scény maltských športových fanúšikov - niekoľkých ekíp existujúcich na stredomorskom ostrove! Článok je doplnený sériou fotografií troch najlepších kotlov na Malte.

LUPI POLACCHI ON TOUR


Vybrané zápasy v prevedení poľských fanatikov AS Roma.

Doce LA - TRUE STORY


Preklad tretej kapitoly knihy roku 2009 z veľavravným s názvom La Doce - Barra Bravas skutočná história Boca Juniors.
Historicky najslávnejší tím športových fanúšikov v Južnej Amerike, plná prestreliek a škandálov spôsobených Barra Bravas Boca.

Reportáže:


OFI Kréta - Atény Panionios
BOLOGNA FC - SSC NAPOLI
FK Sevastopol - Dnipro Dnipropetrovsk
HAJDUK SPLIT - Dila Gori
Gori DILA - Hajduk SPLIT
MSK Zilina - Olimpija Ljubljana
MFK Ružomberok - DUKLA Banská Bystrica 

GALÉRIA - mix fotografií "Gate 1" - Apollon Limassol, súper Legie Varšava v Europa League! Ale aj foto z Nemecka, Macedónska a Talianska.

02-0019